2007 (III) la tasca municipal

Pels tres regidors que vam entrar al consistori era el primer cop i per tant aquests primers mesos a l’ajuntament van ser de pressa de contacte, d’aprendre el funcionament i els rudiments de la casa, i d’adaptar-nos a la nostra condició d’oposició. Sobretot a les limitacions i frustracions que comporta davant d’un equip de govern hermètic a les aportacions externes.   

Es van presentar dos mocions: 

Una per recolzar a la comissió per la dignitat en la seva reclamació del retorn dels papers de Salamanca als seus legítims propietaris (cliqueu aquí per consultar-la), que va ser atesa i compartida per tots els grups.

I una altra sobre el futur aeroport d’Alguaire i la necessitat de garantir la seva adequació mediambiental (cliqueu aquí per consultar-la), que va servir perquè l’equip de govern es posés les piles i encapçales les gestions per defensar els interessos de Rosselló pel que fa a aquesta nova infraestructura.

Anuncis

2 responses to “2007 (III) la tasca municipal

  1. I per desgràcia tot i les recomanacions i les mocions del nostre grup l’actual equip de govern no ha estat capaç de defensar els interessos del nostre poble davant les molèsties (que només nosaltres patirem) d’aquesta gran infraestructura. L’aeroport és una realitat sí, però Rosselló hagués hagut de comptar dins el Consorci per poder dir la seva i aconseguir certs beneficis privilegiats per poder compensar aquestes molèsties. Ara només tindrem la part negativa de l’aeroport, cap privilegi a canvi. L’Oriol Balaguer ho va dir molt clar, els veïns/es de Rosselló que hi vulguin feina, que es posin a la cua com la resta.

    • Doncs sí, i sembla que és un tema que donen per perdut. Però bé, haurem d’insitir en que demanin ser al consorci, és molt important pel poble i no sé si en són prou conscients.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s