2008 (I) la tasca municipal

2008 encara és un any d’aprenentatge, però també ho és de propostes, de mirar de teixir complicitats amb la resta de grups del consistori i d’informar als veïns del que passa a l’Ajuntament.  

Vam presentar una moció per tal de demanar la declaració de Rosselló com a poble lliure de transgènics (podeu consultar-la clicant aquí), sumant-nos a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) de l’associació Som lo que Sembrem que va recollir 90.000 firmes. Malgrat aquesta mobilització popular la llei va ser rebutjada amb pobres arguments al parlament per PP, CIU i PSC.

També vam presentar una proposta per les Ordenances Fiscals (OOFF) de cara a 2009 (podeu consultar-la clicant aquí), de la qual es van recollir algunes bonificacions menors però no es va atendre les principals demandes, tant la rebaixa del tipus de la contribució (IBI) com a resposta a la forta pujada d’aquest impost degut al procés de revisió cadastral de l’any 2007, com la pujada de l’impost sobre les plusvàlues dels terrenys (IIVTNU) per tal de penalitzar l’especulació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s