2008 (II) el butlletí

Un any després de les eleccions apareix el primer butlletí d’informació i opinió municipal d’Iniciativa per Rosselló que vam batejar com “es fa saber” tal com s’explica al primer post d’aquest bloc, i que venia encapçalat per la següent editorial:

  

Primer t’ignoren, després et ridiculitzen,

seguidament se t’enfronten, però finalment tu guanyes

                             Mohandas Karamchand Gandhi

 Fa gairebé un any que va començar aquesta aventura, la d’Iniciativa per Rosselló i ara ja toca fer balanç. Amb aquesta intenció neix aquest butlletí que ens comprometem a publicar anualment, i qui sap si potser amb més freqüència.

Conèixer el que passa i les diferents versions ens fa més lliures i ens dona més dades per saber que pensar i quina posició prendre. Així doncs, aquesta publicació no és pas un arma per crear divisió, fer la contra, enfrontar, confondre o fer propaganda, sinó tot el contrari una eina d’informació i d’opinió. Pretén ser un document fàcil de llegir, proper i que tracti els temes que més ens interessen com a poble.

 Volem informar i apropar el que passa a l’ajuntament a tots els veïns, amb la credibilitat que pensem ens avala tant a nivell personal com a nivell polític després d’un any d’activitat. També volem opinar, donar el nostre punt de vista i compartir el nostre projecte per Rosselló, tot plegat amb respecte però evidentment amb l’esperit crític que requereix la nostra tasca a l’oposició.

Som-hi!  

Podeu descarregar el butlletí complet aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s