2009 (II) el butlletí

Ja tenim la segona edició de l’“es fa saber”, el butlletí d’informació i opinió municipal d’Iniciativa per Rosselló. Tot seguit l’editorial que l’encapçala:

 

 

No s’ha de tenir por de la competència,

sinó de la incompetència.

Ja hem arribat a mitja legislatura i el butlletí d’IpR acudeix a la seva cita amb els veïns de Rosselló. Hem tingut dos bones noticies durant l’any, l’arrancada de les obres de l’escola bressol i la remodelació de la plaça de l’església. També n’hem tingut de no tan bones com les aventures polítiques del nostre alcalde.

Malauradament ens hem vist obligats a demanar-li que es moderés en les seves aparicions als mitjans de comunicació per no perjudicar el poble de Rosselló. I és que darrerament ens estem acostumant a veure’l als diaris, embolicat en conflictes i amb declaracions poc edificants.

Sense anar més lluny, va qualificar d’estalinistes els mètodes de la direcció del seu propi partit, va tractar de fals i covard al president del Consell Comarcal del Segrià, i a l’alcalde d’Aitona de Judes i de no tenir prou valor per penjar-se com el traïdor bíblic.

Finalment, i després d’aquests enfrontaments públics, ha abandonat el partit i, com des d’ERC li demanaven, ha renunciat a la seva acta de conseller al Consell Comarcal. El desenllaç a l’Ajuntament de Rosselló no ha estat el mateix. Aquí no han escoltat la sol·licitud que els va fer ERC i no deixaran els càrrecs que van aconseguir sota les sigles d’aquest partit.

La brega, la confrontació i les baralles potser li convenen al nostre alcalde, li poden donar notorietat, el faran sortir a la premsa i qui sap si serà profitós per la seva carrera política però, en tot cas, no ens sembla gens positiu per Rosselló. Amb el Consell Comarcal i amb les institucions dirigides per ERC cal tenir-hi bones relacions i complicitat. Rosselló necessita amics i no portes que es tanquen.

 

Podeu descarregar el butlletí complet aquí.

2 responses to “2009 (II) el butlletí

  1. Francament, us felicito per la nova edició del butlletí informatiu del vostre grup municipal. Un butlletí clar, positiu, crític però educat… M’ha agradat força el balanç del govern, l’editorial i la contraportada, sense menystenir els altres continguts. El fet de no compartir ideologia política és totalment compatible amb apreciar les iniciatives positives (mai més ben dit!) dels altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s